Pracowania gastronomiczna

25.01.2019

Dziś uczestnicy pracowni gastronomicznej przygotowali krupnik i racuchy.

24.01.2019

Dziś uczestnicy pracowni gastronomicznej przygotowali  zupę krem z dyni oraz udko pieczone z ziemniakami i zasmażaną kapustą.

22.01.2019

Dziś uczestnicy pracowni gastronomicznej przygotowali  kapuśniak i parowce z musem truskawkowym.

21.01.2019

Uczestnicy pracowni gastronomicznej podczas przygotowania zupy kalafiorowej i makaronu z serem.

18.01.2019

Uczestnicy pracowni gastronomicznej podczas przygotowania zalewajki i spaghetti.

17.01.2019

Dziś uczestnicy pracowni gastronomicznej przygotowali rosół i gołąbki.

16.01.2019

Uczestnicy pracowni gastronomicznej podczas przygotowania zupy jarzynowej oraz schabowych z ziemniakami i zasmażaną kapustą.

15.01.2019

Dziś uczestnicy pracowni gastronomicznej na obiad przygotowali fasolkę po bretońsku oraz łazanki.

11.01.2019

Dziś uczestnicy pracowni gastronomicznej na obiad przygotowali zupę pomidorową oraz rybę z ryżem i surówką.

10.01.2019

Uczestnicy pracowni gastronomicznej podczas przygotowania czerwonego barszczu, rolady z kluskami śląskimi oraz buraczkami, a także ciasta na catering.

19.12.2018

Dziś uczestnicy pracowni gastronomicznej na obiad przygotowali barszcz czerwony oraz schab w sosie z kaszą kus kus oraz surówką.

Nadal trwają także przygotowania na Wigilię.

18.12.2018

Uczestnicy pracowni gastronomicznej podczas przygotowania obiadu oraz dań na Wigilię w Centrum Integracji Społecznej w Witowie.

13.12.2018

Uczestnicy pracowni gastronomicznej podczas przygotowania obiadu oraz dań na uroczyste spotkanie CIS.

12.12.2018

Uczestnicy pracowni gastronomicznej podczas przygotowania obiadu oraz dań na uroczyste spotkanie CIS.

06.2018

Uczestnicy pracowni gastronomicznej przygotowali barszcz ukraiński i  schab z kaszą kus kus oraz surówką.

05.12.2018

Uczestnicy pracowni gastronomicznej przygotowali  rosół i prażonki.

04.12.2018

Dziś uczestnicy pracowni gastronomicznej przygotowały zupę cebulową oraz rybę z warzywami i ziemniakami.

03.12.2018

Dziś uczestnicy pracowni gastronomicznej przygotowały na śniadanie kabanosy z warzywem, pieczywem, masłem oraz herbatą dla podopiecznych  GENESIS, a na obiad zupę ogórkową i  pulpety z kaszą kus kus i sosem koperkowym wraz z surówką.

30.11.2018

Uczestnicy pracowni gastronomicznej przygotowały zupę krem z papryki z grzankami oraz udko z kurczaka z ziemniakami i surówką.

28.11.2018

Dziś  na kuchni przygotowany był kapuśniak i kasza pęczak z  gulaszem oraz ciasto ‚ DOMEK’

27.11.2018

Uczestnicy pracowni gastronomicznej dziś przygotowali zupę pomidorową i łazanki.

26.11.2018

Dziś uczestnicy pracowni gastronomicznej przygotowali żurek i potrawkę z kurczaka.

23,11,2018

Uczestnicy pracowni gastronomicznej dziś przygotowali zupę ogórkową i leczo.

22.11.2018

Dziś uczestnicy przygotowali zupę selerową i filet z piersi z kurczaka z ziemniaczkami i pyszną surówką.

14.11.2018

Uczestnicy pracowni gastronomicznej przygotowali dziś pyszny bigos

09.11.2018

Dziś uczestnicy pracowni gastronomicznej przygotowali krupnik oraz naleśniki z serem oraz dżemem a także przygotowywali warzywa do mrożenia

06.11.2018

Dziś gastronomia przygotowała zupę pieczarkową oraz kluski śląskie z gulaszem oraz surówką

29 października uczestnicy pracowni gastronomicznej przygotowali pyszny kapuśniak, smażoną  rybę oraz surówkę.

24.10.2018 pracownia gastronomiczna przygotowała dziś zupę brokułową oraz makaron z serem

Dziś  23.10.2018 uczestnicy pracowni gastronomicznej przygotowali pieczone udko z kurczaka oraz ziemniaki z pyszną surówką.

Dnia 23 października pracownia gastronomiczna przygotowywała obiad: zupę pieczarkową oraz naleśniki, natomiast na deser pyszne ciasto 🙂

Dnia 16 października uczestnicy pracowni gastronomicznej przygotowali wyśmienity karczek z ziemniaczkami oraz surówką z czerwonej kapusty.

11 października 2018 roku.

Dnia 10.10.2018 Uczestnicy pracowni gastronomicznej przygotowali zupę jarzynową oraz wyśmienite spagetthi

9.10.2018

Uczestnicy pracowni gastronomicznej przygotowywali dziś klopsy wieprzowe, ziemniaczki oraz surówkę z ogórków.

1.10.2018 Uczestnicy pracowni gastronomicznej podczas przygotowywania posiłku dla podopiecznych Dziennego Domu Pomocy Genesis oraz uczestników Centrum Integracji Społecznej

W dniu 20.09.2018 uczestnicy pracowni gastronomicznej przygotowali zupę jarzynową i nuggetsy z ryżem i surówkę.

W dniu 07.09.2018  Uczestnicy pracowni gastronomicznej przygotowali zupę jarzynową oraz rybę z ziemniakami i surówką.

30.08.2018

Uczestnicy pracowni gastronomicznej podczas przygotowywania zupy fasolowej oraz potrawki z kurczaka

29.08.2018

Wspólny posiłek przygotowany przez uczestników pracowni gastronomicznej

20.08.2018  Uczestnicy pracowni gastronomicznej  przygotowywali kalafiorową oraz naleśniki z serem

14.08.2018  Uczestnicy pracowni gastronomicznej  przygotowywali rosół oraz  bitki z kaszą i surówką,  obierali jabłka na kompot do obiadu.

17.07.2018

13.07.2018

Uczestnicy pracowni gastronomicznej podczas codziennego przygotowania posiłków.

W dniu 10.07.2018 uczestnicy pracowni gastronomicznej przygotowywali obiad składający się z zupy neapolitańskiej, kotletów schabowych , ziemniaków i sałaty.

W dniu 22 czerwca 2018 uczestnicy pracowni gastronomicznej przygotowali na obiad zupę pieczarkową oraz rybę w warzywach z ryżem.

21.06.2018

14.06.2018r
Uczestnicy pracowni gastronomicznej przygotowali dziś do jedzenia kotlet mielony, ziemniaki oraz surówkę z buraczków.

11.06.2018r

Uczestnicy pracowni gastronomicznej przygotowują posiłek dla uczestników Centrum Integracji Społecznej oraz podopiecznych Dziennego Domu Pomocy Genesis

05.06.2018r

Uczestnicy pracowni gastronomicznej przygotowują obiad dla Centrum Integracji Społecznej przygotowują obiad składający się z zupy jarzynowej oraz z ryżu z musem jabłkowym

29.05.2018r

Uczestnicy pracownia gastronomicznej przygotowują kotlety mielone z ziemniakami oraz surówkę z kapusty czerwonej

22.05.2018r

Uczestnicy pracowni gastronomicznej przygotowujący posiłek dla uczestników Centrum Integracji Społecznej w Witowie oraz podopiecznych Dziennego Domu Pomocy ” Genesis”

16.05.2018r

Uczestnicy pracowni gastronomicznej podczas przygotowania posiłku dla uczestników Centrum Integracji Społecznej  oraz Dziennego Domu Pomocy  „Genesis”

11.05.2018r

Uczestnicy pracowni gastronomicznej przygotowują obiad, wykorzystując do tego urządzenia zakupione przez państwowy fundusz rehabilitacji osób niepełnosprawnych

2.05.2018r

Uczestnicy pracowni gastronomicznej podczas przygotowywania posiłków dla uczestników Centrum Integracji Społecznej

19.04.2018r

Uczestnicy pracowni gastronomicznej  w dniu dzisiejszym przygotowali zupę ogórkową oraz kluski leniwe.

do przygotowania ciasta na leniwe kluski zostało wykorzystane urządzenie typu „Wilk ”

17.04.2018r

Uczestnicy pracowni gastronomicznej w dniu dzisiejszym przygotowali zupę pomidorową.

13.04.2018r

Uczestnicy pracowni gastronomicznej przygotowali dziś zupę pieczarkową  oraz wyśmienite placki po Węgiersku.

09.04.2018r

Uczestnicy pracowni gastronomicznej przygotowali dziś zupę porową oraz makaron ze szpinakiem.

W dniu 05.04.2018r

uczestnicy pracowni gastronomicznej przygotowali smaczny posiłek składający się z : gulaszu mięsnego , makaronu oraz surówki.

26.03.2018r

Uczestnicy pracowni gastronomicznej przygotowali dziś kapuśniak

21.03.2018r

Uczestnicy pracowni gastronomicznej przygotowali rosół, kluski śląskie z sosem oraz surówkę

14.03.2018r

Uczestnicy pracowni gastronomicznej przygotowali dzisiaj wyśmienity obiad.

W dniu  13.03.2018 r Uczestnicy pracowni gastronomicznej  przygotowali  gulasz wieprzowy z kaszą pęczak i surówką z pora .

8.03.2018r Uczestnicy pracowni gastronomicznej w dniu dzisiejszym przygotowali wspaniały obiad. Składał się z zupy ogórkowej oraz z deseru w postaci faworków.

20. 02 . 2018r Dzisiaj uczestnicy pracowni gastronomicznej  uczyli się jak przygotować kluski leniwe

15.02.2018r         Dzisiaj uczestnicy pracowni gastronomicznej  przygotowali smaczny posiłek składający się : z ziemniaków , udka pieczonego,z sosem pieczarkowym  oraz surówek z marchwi i kapusty kiszonej

14.02.2018

Dzisiaj uczestnicy pracowni gastronomicznej  przygotowali wspaniałe ciasteczka walentynkowe oraz pyszny posiłek składający się z kaszy gryczanej , pulpetów rybnych, sosu pieczarkowego  i surówki .

13.02.2018

Dzisiaj uczestnicy pracowni przygotowali wspaniałe rogaliki z nadzieniem czekoladowym.

07.02.2018

W dniu dzisiejszy uczestnicy pracowni gastronomicznej nauczyli się przyrządzać spagetthi oraz zupa chrzanową.

06.02.2018

W dniu dzisiejszym  uczestnicy pracowni gastronomicznej przygotowali roladki drobiowe z ziemniakami i surówką z selera. Wszystkim przygotowany posiłek bardzo smakował.

17.01.2018

Dzisiejszego dnia uczestnicy pracowni gastronomicznej przygotowali krokiety .

09.01.2018

Uczestnicy pracowni gastronomicznej każdego dnia  pod opieką instruktora uczą się  obierania warzyw, doprawiania potraw, dbania o czystość w kuchni.

Każdego dnia uczestnicy pracowni gastronomicznej przygotowują smaczny posiłek dla wszystkich uczestników CIS.

CODZIENNE ZAJĘCIA W PRACOWNI GASTRONOMICZNEJ, ZNAJDUJĄCEJ SIĘ U NASZEGO PARTNERA –  ZAJAZD VENITE W ZAWADZIE PILICKIEJ